karınca ilaçlama
karınca ilaçlama
Muayene
Eğer yatak hataların kanıt görmüş ya da thismultiplying saldırgana karşı evinizi korumak istiyorsanız,mersin böcek ilaçlama gelip ev denetleyecek.
Tahtakurusu ve bulmak için gizli zordur, ama mersin böcek ilaçlama eğer etrafta varsa kanıt kesin olarak belirlemek için eğitilmiştir. İlk ziyaret, yatak, mobilya, kilim ve çarşaf da dahil olmak üzere tüm ev muayene edecek. Hedef alanlar bir inceleme yürütecek ve gerekli araçları, çatlaklar ve yarıklar kontrol etmek için kullanın.
mersin böcek ilaçlama genellikle yatak odasında başlar ve evinizin yolunu, mobilyaları ve yerleri derhal mobilya çevresindeki konsantre olacaktır. Tahtakurusu dahil belirtileri arayacaktır:
Canlı veya ölü tahtakuruları
Derileri tüy dökme işlemi sırasında atmak
Kırmızı-siyah dışkı malzeme küçük noktalar
Krem renkli küçük yumurtalar genellikle karanlık yarıklar bulundu
Tahtakurusu ve bulmak için gizli zordur, ama mersin böcek ilaçlama kanıt kesin olarak belirlemek için eğitilmiştir.Muayene
Eğer yatak hataların kanıt görmüş ya da thismultiplying saldırgana karşı evinizi korumak istiyorsanız, mersin böcek ilaçlama gelip ev denetleyecek.
HAMAM BÖCEĞİ İLE MÜCADELE
Hamam böceği ile mücadele çok önemlidir. Çok çabuk üreyen ve birçok hastalık bulaştıran bir haşere olduğu için bunlar ile mücadele şarttır. Hamam böceği ilaçlama işi çok önemlidir. İlaçlandığı zaman ilaçlar yumurtaya kesinlikle etki yapmaz. Bu bakımdan uygulama 20 – 24 gün sonra tekrarlanmalı çünkü hamam böceği yavruları takriben 15 gün sonra yumurtadan çıkar. Hamam böceği sorunu elle öldürmekle çözülmez.İnsanlara birçok hastalığı bulaştırdığı için bir an önce müdahale edilmedir. Hamam böceği (kalorifer böceği) ile mücadele için mutlaka ilaçlama firması ile irtibat sağlayın. İlaçlama sektöründe konusunda uzman olan firmamız 7 gün 24 saat kesintisiz hizmetinizdedir.
HAMAMBÖCEĞİ (KALORİFER BÖCEĞİ) İLE İLGİLİ SORULAR
1- HAMAM BÖCEKLERİ NE YER?
Hamam böceği açıkta bulunan her türlü yiyeceği tüketirler.Böcek ve haşere ölmüş her böceği yer.Beslenmesini genellikle gece yapar. Evlerimizde hamam böcekleri aynı zamanda giyeceklerimizi de kemirerek zarar verirler. Hamam böceklerinin evin dışında, ormanda yaşayanları organik besinleri tüketirler.
2- HAMAM BÖCEĞİ NASIL ÇOĞALIR?
Hamam böcekleri yumurta ile çoğalırlar. Ömründe 1 defa çiftleşir.Bu çiftleşmeden sonra her yıl 4- 5 defa yumurta bırakır ve her defasında 100’lerce yumurta bırakır.Yumurtasını evlerde kuytu yerlere, duvarlardaki yarık ve çatlaklara bırakır. Hamam böceği yavrusu yumurtadan yaklaşık 15 – 18 gün sonra çıkar. Bu bakımdan çok çabuk çoğalırlar.
3- HAMAM BÖCEĞİ YAŞAM ALANI NERELERDİR?
Hamam böceği doğada ormanlık alanlarda nemli ortamlarda bulunur.Evimizde ise hamam böceği lavabo altlarında, evin mutfağında, evin bodrumunda, çatı katlarında hatta yatak odalarına kadar her mekanda bulunurlar.
4- HAMAM BÖCEĞİ HANGİ HASTALIĞI TAŞIR?
Hamam böceği insana bir çok hastalık taşır bu hastalık taşıması genellikle besinlerden olur. Hamam böceği ısırdığı besinlerin ve yiyeceklerin üzerine bıraktıkları ağız salgıları,dışkıları ve yumurtaları ile insanlara hastalık mikroplarını bulaştırırlar.
Hamam böceği şu hastalıkları insana taşır.
Gıda zehirlenmeleri
Verem mikrobu
Hepatit virüsü
Dizanteri ve benzeri birçok hastalığı bulaştıran bu haşereler insanlar için çok tehlikelidirler.
5- HAMAMBÖCEĞİ NE KADAR YAŞAR?
Hamamböcekleri yaklaşık olarak 2 – 2,5 yıl kadar yaşarlar. Hamam böceklerinin sürekli ürediğini düşünürsek ortamda sürekli yavru olur. Yaşam koşulları ve mücadele yöntemleri ömrünü belirler.
6- HAMAMBÖCEĞİ NE ZAMAN GÖRÜLÜR?
Hamamböceğine her mevsim rastlanır. Yaşam koşulları ne olursa olsun onları görmek mümkündür. İster yaz ister kış 7 gün 24 saat rastlanılabilir. Hamam böceği görüldüğü zaman mutlaka ilaçlama şirketimize müracaat edin. Biz ilaçlama şirketi olarak size böceksiz rahat bir yaşam ortamı sunalım.
7- HAMAMBÖCEĞİ ÜZERİNDE GEZİNDİĞİ YİYECEKLERE ZARARLARI NELER OLUR?
Hamam böceği üzerinde gezindiği ve besinlerden yiyerek tükettiği yiyecekleri bozarlar. Birçok yiyeceği ve içecekten beslendiklerinde geriye bıraktıkları artıklardan dolayı bu besinleri bozarlar. Gıda zehirlenmelerin birçoğu bu haşerelerden kaynaklanır.
8- HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMADA HANGİ İLAÇLAR KULLANILIR?
Hamam böceği ilaçlamada böceğin yoğunluğuna bağlı olarak farklı ilaçlar kullanılır.Yoğunluğu az ise jel ilaçlar kullanılır. Fakat böcek yoğunluğu fazla ise sıvı ilaçlar kullanılarak bu haşereye kesin çözüm bulunur.
9- HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLAMADA UYULMASI GEREKEN ÖNEMLİ KURALLAR NELERDİR?
1) Böceğin türüne ve yoğunluğuna göre ilaçlar kullanılmalı
2) İlaçlama mutlaka yasal ilaçlama servisine yaptırılmalı
3) İlaçlama servisinin kullandığı ilaçlar Sağlık Bakanlığı onaylı olmalı
4) İlaçlamayı yapan elemanın işin eğitimini almış olması gerekir
5) İlaçlama hakkında mutlaka gelen elemandan bilgi alın
6) İlaçlamalar mutlaka periyodik yapılmalı
7) İlaçlama yapıldıktan sonra kesinlikle ilaçlar yüzeylerden silinmemeli
8) Yapılan jel ilaçlamalar ve katı ilaçlara kesinlikle elle dokunmamak gerekir
Tahtakurusu ve bulmak için gizli zordur, ama mersin böcek ilaçlama eğer etrafta varsa kanıt kesin olarak belirlemek için eğitilmiştir. İlk ziyaret, yatak, mobilya, kilim ve çarşaf da dahil olmak üzere tüm ev muayene edecek. Hedef alanlar bir inceleme yürütecek ve gerekli araçları, çatlaklar ve yarıklar kontrol etmek için kullanın.
böcek genellikle yatak odasında başlar ve evinizin yolunu, mobilyaları ve yerleri derhal mobilya çevresindeki konsantre olacaktır. Tahtakurusu dahil belirtileri arayacaktır:
Canlı veya ölü tahtakuruları
Derileri tüy dökme işlemi sırasında atmak
Kırmızı-siyah dışkı malzeme küçük noktalar
Krem renkli küçük yumurtalar genellikle karanlık yarıklar bulundu
Tahtakurusu ve bulmak için gizli zordur, ama mersin böcek ilaçlama kanıt kesin olarak belirlemek için eğitilmiştir.