karasinek ilaçlama

karasinek ilaçlama

karasinek ilaçlama

karasinek ilaçlama

karasinek ilaçlama

Hamam böceği ilaçlama; Yaklaşık 300 milyon yıldır dünya üzerinde yaşayan bu böcek türü için çok önemlidir. Hamam böceklerinin bazı türleri hiçbir şey yemeden 30 gün aktif yaşayabilir. Hatta sadece posta pulunun arkasındaki zerre miktardaki yapıştırıcı ile bile yaşayabilir. Yarım saate kadar boğulmadan su altında yaşayabilir. Kafatası olmadan iki hafta yaşayabilir, Sebebi ise beyinlerinin ayaklarında olmasıdır. Ancak başsız bir hamam böceği ancak açlıktan ölecektir.

Bu sebeple hamam böceği ilaçlama, bu dayanıklı böcekler için yüksek önem arz etmektedir. İlaçlanacak ortamın profesyonel olarak detaylı incelenmesi ve uygulamanın kaliteli olması gerekmektedir.

Kakalak böceği; nemli ve ılık ortamları severler ve bu şartlardan uzak kaldığında ölürler. Yumurta ile çoğalırlar ve yumurtalarını sırtlarında taşırlar. Gezindikleri her yere yumurta bırakırlar. İnsanların yiyecekleri ile beslenirler ve yiyeceklere yumurta bırakarak verem, dizanteri ve hepatit gibi hastalıklar bulaşitırabilirler. Yumurtaları ortalama 25 gün içerisinde çatlar ve larvalar ortaya çıkar.

Kakalak böceği ilaçlama için hemen bize ulaşın!karasinek ilaçlama Ev ve işyerleri gibi mekanlarda, duvar çatlakları yada tahta aralıklarında yuva kurarlar. Gece veya gündüz hareket halinde olabilirler. Genellikle tatlı yiyecekleri tercih ederler. Her dişi yuvaya günde 1 yumurta bırakır. Gençlerin olgunluğa erişme süresi 24 gündür. İşçi ve kraliçeler birkaç yıl yaşayabilirler. Çok geniş koloniler oluşturabilirler.    Karıncalar zar kanatlı takımının en çalışkan ve dünya üzerindeki en eski canlılarındandır.Karıncaların boyları türlerine göre 2 mm ile 5 cm değişiklik göstermektedir. Karıncalar dokunmak ve koku almak için antenlerini kullanırlar.Vücutları sert bir kabukla kaplı olup baş,göğüs ve kuyruk olmak üzere üç bölümden oluşur.Bel ve boyun kısımları ince ve narindir.Renkleri yaşadığı yerlere göre değişiklik göstermektedir;ancak en çok görülenleri kırmızı,siyah ve kahverengidir.Karıncalar bitki üstleri,toprak altı,ağaç kökü gibi yerlerde yaşayarak yuvalarını da buralara kurarlar.Bütün karınca türleri koloni halinde yaşamlarını sürdürürler.Karıncaların evlere giriş nedenleri genellikle besin aramak içindir.Evlerde yöneldikleri ilk yerler kiler ve mutfak bölümleridir. Buralardaki gıda artıkları ve kırıntıları toplayarak yuvalarına götürürler.Ayrıca karıncaların gıda depolamayı da sağladıkları iki adet mideleri vardır. Karıncalar kendi ağırlıklarının 25 katını rahatlıkla kaldırabilirler ve böcek alemi içerisinde en büyük beyne sahip haşerelerdir.Karıncalar yumurtlama yöntemiyle ve çok sayıda üreyebilirler.Bir karınca kolonisinde yüzlerce yumurta bulunabilmektedir.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Call Now ButtonHEMEN ARA